Šok! David Dragojević ostaje bez 10.000 €! Sve vrijeme imao mobilni kod sebe! Pronašli mu telefon 3 dana pred finale! Evo gdje ga je skrivao!

84

Iako je Aleksandra Subotić u nekoliko navrata tokom trajanja „Zadruge“ isticala da se odrekla dijela svog honorara u korist bivšeg vjerenika Davida Dragojevića, izgleda da je njena žrtva bila uzaludna!

Naime, bivšem zadrugaru neće biti isplaćen honorar za učešće u rijalitiju jer je prekršio jedno od osnovnih pravila „Zadruge“. Navodno, Davidu je tri dana prije završetka „Zadruge“ obezbjeđenje pronašlo mobilni telefon, a produkcija je riješila da Dragojevića kazni tako što će mu oduzeti cijeli honorar!

– Nijedan učesnik rijalitija ne smije da ima kontakt sa spoljnim svijetom i to je prvo i osnovno pravilo „Zadruge“. Zbog toga je produkcija strogo kažnjavala svakog novog učesnika koji je starim zadrugarima otkrivao šta se dešava u realnom svijetu, te su mnogi od njih već u prvim nedjeljama ostajali bez honorara. Ali čini se da to nije bilo djelotvorno – kaže na početku razgovora izvor blizak produkciji i objašnjava zbog čega je David samo novčano kažnjen.

– David je u „Zadruzi“ proveo svih 10 mjeseci koliko je trajao rijaliti, ali je produkcija tek u posljednjih nekoliko mjeseci posumnjala da Dragojević ima nekoga ko mu dotura informacije. Budući da se nije iznenadio kada se Aleksandra vratila u rijaliti, a mnogo puta se pokazalo da Ana i David unaprijed znaju šta će se u rijalitiju desiti, produkcija je posumnjala najprije da neko iz njihovih redova otkriva Dragojeviću šta se dešava napolju – priča izvor.

– Vrlo brzo je neutralisana ta mogućnost, te je produkcija posumnjala da Dragojević ima mobilni telefon pomoću kojeg komunicira sa spoljašnjim svijetom. Danima su strpljivo pratili svaki njegov korak i gledali šta radi i kuda se kreće, ali nikako nisu mogli da primijete ništa sumnjivo. Sve do nekoliko dana pred kraj – priča izvor.

– U jednom trenutku, producenti su primijetili da David često odlazi u ekonomsko dvorište, u kojem postoji jedan ugao koji nije dostupan kamerama. U tome ne bi bilo ništa neobično jer su zadrugari obično tamo odlazili kada su imali potrebu da se osame i sklone od svih. Međutim, David je uvijek skidao bubicu prije nego što bi tamo dolazio, a u „bijelu kuću“ se vraćao sa novim i svježim informacijama – ispričao je naš izvor.

– Tada su producenti posumnjali da David ima mobilni telefon u „Zadruzi“, a tri dana pred finale na imanje je upalo obezbjeđenje, koje je pronašlo Dragojevićev štek. Pronašli su mobilni telefon u jednom dijelu štale, ali umjesto da ga diskvalifikuje, produkcija je donijela drugu odluku – priča naš izvor.

– Oduzet mu je cjelokupni honorar jer je prekršio jedno od osnovnih pravila. Nije tajna da je pred ulazak u rijaliti Aleksandra od produkcije tražila da David dobije više novca i da smanje njen honorar u njegovu korist. Da je igrao po pravilima, danas bi bio bogatiji za nekoliko desetina hiljada eura – kaže izvor.