Luna, Kija i Sloba zajedno u žiriju Pinkovih zvezda: Slijede brutalnije svađe nego u Zadruzi?

117

Televizija “Pink” već uveliko planira nove sezone “!Pinkovih zvezda” i “Pinkovih zvezdica” koje su u prethodnom periodu zabilježile veliki uspjeh.

“Pinkove zvezdice All Stars” i “Pinkove zvezde All talents” tek su se završile, a producenti ružičate televizije uveliko planiraju novu sezonu od jeseni s obzirom na to da su ova takmičenja izazvala veliku pažnju javnosti.

Osim talentovanih takmičara i mlađih i onih starijih koji su ostavili dušu na sceni, interesantan je bio i žiri.

U žiriju zvezdica su bili Goca Tržan, Nataša Bekvalac, Kija Kockar, Leontina Vukomanović i Milan Stanković. U žiriju zvezda su bili Damir Handanović, Dušica Jakovljević, Srđan – Žika Todorović, Kristina – Kija Kockar, Slobodan Radanović. Pretpostavlja se da će žiri u ovim emisijama biti sličan i u sljedećem periodu, a spekulisalo se čak da bi Kiji i Slobi u zvezdicama mogla možda da se sljedeći put pridruži i Luna i da bi se na taj način zagarantovao šou.

Međutim, to je zasad na nivou želja i ništa nije zvanično potvrđeno.

– “Pinkove zvezde” i “Pinkove zvezdice” su napravile bum na medijskom nebu i logično je da “Pink” nastavi sa uspješnim projektima. Svakako će biti iznenađenja i novina, ali još je rano otkrivati detalje – kaže izvor blizak “Pinku”.