11/07/2019 - 00:20


Ana vozika Davida u skupim kolima! Žive na njenoj grbači, ona plaća odmor i stan, a na Davidu je samo da bude potrčko? Društvene mreže gore! (FOTO)

 

Ana Korać i David Dragojević, otkako su se smuvali, apsolutno su nerazdvojni. Iako su se mnogi pitali kako će im veza funkcionisati kad izađu iz rijalitija, par nastavlja punom parom naprijed! Međutim, sad ih neke druge muke muče.

Naime, mnogi su vjerovali da će zanosna crnka ostaviti Dragojevića, jer živi prilično luks životom. Bilo je pitanje kako bi on to ispratio, ali izgleda da su našli rješenje problema.

David se pohvalio romantičnim trenutkom putem društvene mreže Instagram iz Aninog skupocijenog automobila, i ne sluteći kakav će haos to da napravi.

Društvene mreže gore od oprečnih komentara – kako ga Ana vozika u skupim kolima a ne njemu je samo da bude lijep i njen potrčko, da je Aleksandra bila u pravu kad je rekla da je on “muška sponzoruša”, da se vidi “ko kosi, a ko vodu nosi”… Mnogi su sigurni da je Koraćeva ta koja plaća zajednički stan, kao što će i ljetovanje koje je trenutno u planu.

Par se, međutim, ni na ove negativne komentare nije obazirao, niti se bilo ko od njih dvoje javno oglašavao.

 
POVEZANO