11/07/2019 - 00:14


Luna samouvjerenija nego ikada: Dosta sam pravila zvijezde od drugih, sada ću to napraviti od sebe!

 

Nakon deset mjeseci borbe, suza, smijeha, raskida i pomirenja vjerni gledaoci televizije Pink izabrali su pobjednika najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima “Zadruge 2”. Ovu laskavu titulu, ali i novčanu nagradu od 50.000 eura ponijela je mlada modna blogerka Luna Đogani.

Nakon spektakularnog superfinala ona je za naš portal otkrila svoje impresije. Luna se prvo osvrnula na svađu koja se dogodila u superfinalnoj noći između nje i trećeplasirane Stanije Dobrojević.

– Mene je iznervirala situacija koja se dogodila baš tog dana kada je meni bilo izuzetno teško. Svi u kući su znali šta se desilo, da smo Marko i ja raskinuli dan pred kraj. Ja sam kod nje vidjela te neke sitnice koje su me zaboljele, ali opet sad kad vratim vrijeme, zapitam se: “Šta je ona tu kriva”. Nije trebalo da joj priđem niti da uopšte reagujem, to govori o nekim ljudima, ne o meni, želim da zaboravim na tu našu svađu – rekla je Đoganijeva.

Lunu su upitali da li smatra da je njen, sada već bivši dečko, Marko Miljković osvojio visoko drugo mjesto zahvaljujući njoj, kao što je prošle sezone njen tadašnji dečko, pjevač Sloba Radanović zauzeo četvrtu poziciju.

– Ja dajem ljudima da misle šta god hoće, ne planiram nikome da se pravdam. Šta ja mislim više nije ni bitno jer je to gotova priča, krećem dalje, čeka me nevjerovatan život, a u tom nevjerovatnom životu nema prostora za loše – navela je pobjednica “Zadruge 2” i dodala:

– Ja sam uvijek bila skromna i nisam nikad voljela sebe da uzdižem, tako da na ovo pitanje neću odgovoriti, ali mogu da kažem da mi je drago ako sam im pomogla, da sam nekome omogućila nešto što ranije nije imao ili je htio da ima… Sada je vrijeme da se posvetim sebi i da sama od sebe napravim zvijezdu, a ne od drugih.

Luna je otkrila i kako se osjeća sada kada neko u njenom prisustvu pomene Marka Miljkovića.

– Sjećam se samo lijepih trenutaka, a bilo ih je stvarno. Nekad je bolje razmišljati mozgom, a ne srcem. Nekada je bolje isključiti srce, malo ga utišati, a svoj mozak uključiti i pitati sebe: “Koliko vrijediš i šta zapravo zaslužuješ – navela je Luna.

Đoganijeva je otkrila i o čemu je razgovarala sa svojom majkom, Anabelom Atijas, nakon što je napustila “Zadrugu”, pa je progovorila i o Anabelinom sukobu sa bivšim mužem, Luninim ocem, Gagijem Đoganijem koji se dogodio dok je blogerka bila u Bijeloj kući.

– Rekla mi je neke stvari koje su mi teško pale, neke stvari koje su se izdešavale dok nisam bila tu. Pričale smo mnogo, sve je ok, uživale smo mnogo u mom stanu koji sam ja zasluženo sebi kupila. Spavale smo zajedno, cijelo veče smo se grlile – rekla je Luna, a onda se osvrnula na sukob svojih roditelja.

– Ja nisam bila upućena u to, i dalje nisam upućena u to jer moram sa oboje da razgovaram da vidim šta se tu zapravo desilo. Meni je najbitnije da imam dobar odnos i sa majkom i sa ocem, a šta će njih dvoje međusobno da rade ja na to ne mogu da utičem niti želim. Šta god da rade, oni su moji roditelji – zaključila je Đoganijeva.

 
POVEZANO