DEJANA TALK SHOW:PRIPREME ZA VJENČANJE:RADOST ILI STRES?

264

DXO_6832

I ovoga vikenda najgledaniji talk show u Bosni i Hercegovini donosi zanimljive teme ali i interesantne goste. Tema emisije koja je na programu OBN TV u subotu 29.3.2014. u 17:30 h je „Jedna želja, dobar vid, bolja budućnost! Zajedno sa bolnicom Sveti Vid bit će predstavljene potresne životne priče gostiju, gdje svaka od njih predstavlja zasebno poglavlje u oftalmologiji.  Na koji način se raspleću dramatične situacije,beznađe koje ih prati, strahovi kroz koje se prolazi kada nestaje vid i sreća njegovog ponovnog povratka. Poruka  ove emisije , kao i uvijek: pozitivan stav i upornost u traženju rješanja, za sve u životu….

„Pripreme za vjenčanje: radost ili stres?“ je tema emisije koja je na programu u nedjelju 30.3.2014. u 17:30 h. Upoznali ste svoju srodnu dušu. Volite se i napokon ste odlučili provesti život zajedno u ljubavi i i blagostanju… I šta sad? Treba obavijestiti rodbinu i prijatelje, odabrati restoran, fotografa, vjenčanicu, prstenje, pozivnice, zahvalnice… Počinje Vas hvatati panika? Hoćete li Vi to sve, a ako i uspijete, hoće li se ljudima svidjeti ?! Sve su to pitanja koja muce buduće mladence a o kojima smo razgovarali sa našim gostima koji su to proživjeli: Anabelom Atijas, Samrom Menzilović Ćatić, Mirsadom Ćatićem, Almom Telibečirević, Tanjom Vučić, Aminom i Edisom Pribišićem.

Popularna pjevačica Anabela ispričala je zašto su ona i Andrej rekli sudbonosno ‘Da’ bez puno medijske pompe, sa samo najbližnim uzvanicima.  Svoju priču o vjenčanju podjelit će Samra i Mirsad Ćatić koji su se vjenčali na moru bez velike gužve. Suprotno od njih zastupnica u parlamentu FBiH Tanja Vučić zaprošena je  na stadionu „Vemblija“. Na svadbi je bilo 450 zvanica. Godinu dana unaprijed su zakazali vjenčanje i od samog početka su tačno znali sta hoće.

Budite uz program OBN TV i „Dejana talk show“ i ovoga vikenda od 17:30h!

https://www.youtube.com/watch?v=huxCUrWNoiU

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=vMEyNfwUmGo

 
 
 
 
 
 
(e-turneja.com)