MAJKA POPULARNE GLUMICE U KOMI!

234

139507-sreejita-de-at-music-launch-party-of-koi-roko-na.jpg

Popularna indijska glumica Sreejita De koju možemo gledati u seriji „Odbačena“koja se emituje na OBN TV kao Muktu Rathore ovih dana proživljava pravu porodičnu dramu. Njena majka već duži vremenski period ima srčanih problema ali prije par dana njeno zdravstveno stanje se naglo pogoršalo što je zabrinulo mladu zvijezdu prenose indijski mediji.   Prije nekoliko dana je osjetila nepodnošljivu bol u prsima te je hitno prebačena u bolnicu u Mumbaju. U Mumbaj je odmah iz New Delhija gdje trenutno radi doputovala i Sreejita De kako bi bila sa majkom. Majka mlade glumice je nakon operacije u stanju kome prebačena u šok-sobu i njeno stanje je veoma neizvjesno. Kako bi bila uz majku sa kojom je veoma vezana glumica je uzela pauzu od snimanja.

„Ona je jaka žena, znam da je bolesna ali se nadam da će biti bolje. Ljekari su optimistični i nadam se da će uz njihovu pomoć ona biti bolje. Ja sam mirna, moram da budem takva, istina je da sam uzela pauzu od projekata na kojima trenutno radim kako bi bila sa majkom. Vjerujem da će sve biti dobro.“

Izjavila je uplakana Sreejita za indijske medije koji i prenose da su joj i njene kolege sa kojim sarađuje velika podrška u cijeloj situaciji koja ju je zadesila.

(e-turneja.com)