ÇAĞATAY ULUSOY RADIO KAO POSLOVNA PRATNJA!

317

çağatay-ulusoy

Na popularnim turskim internet forumima su se pojavili isječci iz intervjua poznate turske novinarke Mellek koja tvrdi da je mladi Çağatay Ulusoy kojeg možemo gledati kao Emira u popularnoj seriji „Djevojka imena Feriha“ koja se emituje u programu OBN televizije na početku karijere radio kao poslovna pratnja. Poznata novinarka je ovo izrekla u okviru diskusije o sponzorstvima, navodeći Ulsoya kao svijetao primjer napredovanja u karijeri: „kada se nekome pruži neophodna pomoć i to osoba uspije iskoristi u razvoju svog talenata je za mene fenomenalno“. Ona tvrdi da je bila prisutna kada se mlađani Ulsoy prije par godina pojavio u društvu jedne bogate dame koja se tek bila rastala od bogatog industrijalca, zbog njegove prevare. Ona je u to vrijeme radila intervju sa njom a Çağataya je predstavila kao svoju srodnu dušu. Dotičnoj dami nije trebalo puno vremena da odmah po razvodu i nekoliko milona na računu pronađe „piletinu“ koja će učiniti da se osjeća mlađom i poželjnom. Novinarka tvrdi da su to mnogi znali a i danas znaju da je sexy glumac napravio karijeru zahvaljujući podršci dotične dame, njenim finansijama i vezama u različitim sverama turskog društva.

„Koliko mi je poznato oni su i danas ostali jako bliski prijatelji. Ne mogu, niti želim da tvrdim da i danas između njih postoji nešto. Gospođa, koja je dobro poznata u našem društvu a čije ime ovom prilikom ne želim da spominjem mi je lično zgodnog dečka prestavila kao svoju srodnu dušu koja joj pomaže da prebrodi težak period.“

Novinari su kontaktirali Ulsoya koji je samo kroz osmijeh odgovorio da mu je osoba za koju ga pitaju ne navodeći njeno ime samo dobra i draga prijateljica sa kojom se uvijek rado vidi i ode na ručak.

Dotičnoj gospođu su sigurno danas zahvalni milioni djevojaka što je njhovom omiljenom glumcu pomogla da uspije u životu i napravi zavidnu karijeru.

 

(e-turneja.com)