JA SAM OVDE NAJVEĆA K*RVA, IAKO MI JE REKAO DA JE I RANIJE VARAO ŽENU: Luna se osvrnula na vezu sa Slobom, nema više ĆUTANJA! (VIDEO)

98

Luna Đogani odogovorila je na pitanje bivše rijaliti učesnice Zerine Hećo, koja joj je spomenula vezu sa Slobom Radanovićem.

“Luna, pozdravljam te i pitanje za tebe, da li smatraš da praviš sličnu grešku kao i prošle sezone stupanjem u vezu, u ovom slučaju sa Markom”, upitala je Zerina.

“Vidim da je pozitivna prema meni, drago mi je da je vidim i lepo izgleda. Mislim da ne mogu da se porede prošla veza i sadašnja. Ono je bilo nemoralno, nenormalno i nije moglo da uspe, svi su znali kako će da se završi, osim mene. Marko i ja smo totalno druga priča”, rekla je Luna.

Zerina je postavila pitanje i Aleksandri Subotić zašto govori Luni da morališe, a Đoganijeva je i na to imala komentar:

“Ja sam ovde najgora i svi najgori epiteti koje sam dobila i ja ne pokušavam da se opravdam. Nemam više snage da pravdam, ja sam najveća ovde k*rva, jer je moja veza javna, a sve ostale su svetice. Moja jeste najveća greška u životu. Meni je on predstavio da sam ja ljubav njegovog života, da je njegov brak loš, da je on nju (Kristinu Kockar) varao i ranije.”