ANA I DAVID STALI NA ŽULJ VELIKOM ŠEFU! A ovome se nisu nadali: Bahaćenje ih je skupo KOŠTALO!

98

Ana Korać pre nekoliko dana je sa zadrugarskom mladom Sanjom Stanković slavila devojačko veče na Rajskom ostrvu rijalitija. Tom prilikom, Koraćeva je tada zaboravila svoje stvari na ostrvu, kao i sredstva za higijenu, te je prekršila pravila zbog kog su sada ona i David kažnjeni.

Naime, ona je prethodne noći sa dečkom rešila da skoči u jezero, malo se rashladi i taman ode po stvari. Međutim, na ovaj način samo je stala na žulj Velikom šefu, od kog za tu akciju nisu uzeli dozvolu.

“Dragi zadrugari, ne znamo da li se neko od vas pravi lud, ali jasno je da je kupanje u jezeru zabranjeno, osim kada Veliki šef to dozvoli. Milion puta smo vam progledali kroz prste, ali problem je u tome što je jezero ovih dana u procesu čišćenja i kupanje apsolutno nije dozvoljeno, jer nije bezbedno. Upad u bilo koju novu prostoriju bez odobrenja Velikog šefa je zabranjeno, ali David i Ana očigledno misle da za njih pravila ne važe i da mogu da rade šta hoće. Zbog kršenja pravila i upadanja u Rajsko ostrvo, doneli smo odluku da Ana i David budu kažnjeni nedeljnim honorarom”, pisalo je u pismu Velikog šefa.