Nakon napuštanja rijalitija Petrući je pozvao Rebeku, ali mu se ona nije javila: Imala je jak razlog!

84

Posljednji koji je napustio Bijelu kuću i završio takmičenje za glavnu nagradu u “Zadruzi 2” je Marko Petrušević Petrući. Petrući je tokom svog boravka u Bijeloj kući započeo ljubavnu vezu sa Rebekom Popović, iako je u rijaliti ušao kao zauzet momak. Rebeka je prije njega napustila luksuzno imanje u blizini Beograda, što je Petrućiju veoma teško palo u tom momentu.

Članovi njegove porodice i prijatelji stava su da nikada nisu vidjeli Petrućija ovako zaljubljenog, a tokom svog gostovanja u studiju, Marko je nakon izbavicanja rekao da jedva čeka da se vidi sa Rebekom.

Dan nakon Petrućijevog izlaska iz “Zadruge 2”, beogradski mediji stupili su u kontakt sa Rebekom Popović kako bi od nje saznali da li se vidjela sa Markom. Tom prilikom, ona nam je istakla da su se samo čuli i da već za nekoliko dana Marko planira da ode kod Popovićeve u Novi Sad.

– Sinoć je Petrući izašao, danas smo se čuli, pa će vjerovatno on doći za koji dan u Novi Sad. Ja mu se sinoć nisam javljala, jer sam spavala. On je sinoć otišao na neki rođendan, a mi smo se jutros čuli. Sa njegovom mamom sam jutros pričala, jer smo se čuli preko njenog broj, jer on svoj privatni telefon nije upalio. Pitamo me je “kako sam”, “da li je moguće da smo mi izašli”, rekao mi je da su mu rekli u studiju da je slično pričao kao i ja nakon izbacivanja – priča Rebeka.

– Pitao mi je da li hoće da se vidimo i rekao je da će me zvati. Pitao je i da li sam gledala klipove, šta mi je rekla mama, da li ga svi mrze i da li sam se pomirila sa bivšim. Ja sam mu rekla: “Ne! Naravno! Ušla sam kao slobodna djevojka. Dobro se prvo naspavaj, pa se vidimo”. Mi smo se tamo nekako poklopili. Totalno smo se upoznali za kratko vrijeme. On je kao ja 99 posto. Ja bih voljela da mi nastavimo dalje. Mislim da je Petrući u Zadruzi puno sazrio i da je shvatio šta su zapravo ispravni životni stavovi i postupci prema nekoj osobi. Gledajući ga ovako, dosta se promijenio fizički – govori Popovićeva.

– Ja ga u početku nisam primjećivala i onda odjednom vidim dečka sa mišićima. On je ušao kao dečko sa stomačićem i onda vidiš dečka u treningu. Skroz drugačiji trip imaš – završava Rebeka priču o Petrućiju.