17/06/2019 - 01:38


SVE VIŠE NAGRADA: Evo šta osvaja pobjednik “Zvezda Granda” (FOTO)

 

Posle predstavljanja finalista i pod kojim će rednim brojevima nastupiti u finalu “Zvezda Granda” 20. juna, Saša Popović saopštio je da ima još jedno lepo iznenađenje za pobednika ove sezone. Nagradni fond je bolji nego prošle godine i još više je obradovao one koji priželjkuju trijumf u najpopularnijem muzičkom takmičenju.

“Pobednik dobija statuu ‘Zvezde Granda”, automobil ‘Škoda rapid’, pesmu i spot kao i jednu specijalnu nagradu – nastup na festivalu ‘Ulaz’ u Beogradu koji će biti održan od 11. – 13. jula”, rekao je Saša Popović u emisiji “Zvezde Granda Specijal”. Na ovom festivalu nastupaju i članice žirija Ana Bekuta i Jelena Karleuša, a deliti binu sa tako velikim zvezdama za pobednika će biti velika privilegija.

Podsećamo, za titulu najboljeg boriće se 16 finalista koji su dospeli u najuži izbor nakon devet meseci muzičke borbe i rada sa svojim mentorima. Njih će u velikom finalu ocenjivati po evrovizijskom sistemu bodovanja više od 30 članova žirija koji će se uključivati telefonskim putem. O pobedniku odlučuju i gledaoci slanjem SMS poruka iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Severne Makedonije.

Foto: Z.K.Munja
Grand.online

 
POVEZANO