GLUMCA TEŠKO RANIO PREVARENI MOMAK!

256

249808_2007600680471_1557304100_2137597_2135452_n

Ljepota i flertovanje sa udatim ženama skupo su koštali mladog Yash Dasgupta kojeg možemo pratiti u ulozi Karana, mladića koji je lišen ljubavi svog oca, u seriji „Neželjene“ koja se emituje na OBN TV. Na njegovom popisu žena s kojima je bio, koje su pršle kroz njegov kerevet nalaze se mnoge manekenke i glumice. U petak uveče je ljubitelj je lijepih žena i dobrog provoda ranjen dok je sa prijateljima bio na ručku u restoranu u New Delhiju.

Prema pričama svjedoka koji su se zatekli na licu mjesta a koje prenose portali u Indiji šarmantnog glumca upucao je momak sa kojim se prvo verbalno sukobio. Yasha je izrevoltirani momak optužio da je nekoliko mjeseci u ljubavnoj vezi sa njegovom djevojkom, koja je manekenka. Dasgupta je cinično rekao momku da očigledno ne pazi dovoljno na svoju djevojku te je ona zabavu potražila na drugom mjestu ali i da mu je pametnije da nju usreći nego da pravi ljubomorne ispade koji muškarcu ne priliče. Prepirka je trajala nekoliko mnuta da bi izrevoltirani mladić u jednom trenutku izavdio pištolj i u glumca ispalio nekoliko hitaca. Yash je zadobio prostrijelnu ranu lijeve natkoljenice i prostrijelnu ranu u predjelu abdomena te je operisan i nalazi se van životne opasnosti.

Prema pisanju indijskih novinara momak koji je pucao u glumca je pripadnik oružanih snaga indije te je pucao iz službenog pištolja. Prevareni mladić je priznao krivicu te je sproveden u pritvor.

 

 

(e-turneja.com)