VELIKI OKRŠAJ U ŽIRIJU ZG! Đorđe David osuo paljbu, Bosanac jedva izvukao ŽIVU GLAVU: Ja ne mogu da vjerujem, kad nekog ke*a, KE*A GA! (FOTO)

104

Bosančev Alem Kadić prošao je u finale “Zvezda Granda” i na taj način silno je obradovao svog mentora.

Muzičar je tom prilikom svima pokazao u kakvoj je sada formi, posle bolovanja, pa je trčao po sceni i mahao kako publici, tako i milionskom auditorijumu.

Aleksandar Radojević iz Kragujevca hrabro se borio, ali nije uspeo da prikupi glasove. Njegova Mentorka Marija Šerifović poželela mu je sreću u baražu.

“Rekao sam Mariji, ti si izuzetan talenat. Pun si harizme i sugestivnosti. Bez šale. U tvojim godinama… šta će ribe raditi za dve godine – ja ne znam! Biće pecanje svaki dan!” poručio mu je Bosanac, što je Đorđa Davida dodatno iziritiralo.

Naime, roker nije krio koliko m uje smetalo to što je Bosanac za sebe “uzeo tri čoveka”, dok su ostali imali pune ruke posla, što se tiče priprema za finale.

“Šta će da rade?! Oćelaviće i neće raditi ništa, ‘aj ćuti bre tamo! Dobio si prvog finalistu od tri čoveka koja si uzeo, mi smo poginuli sa 100 ljudi! Znači kad nekog ke*a, ke*a ga! To je neverovatno!” besneo je David dok se Bosanac grohotom smejao, a publika ih je obojicu ispratila gromoglasnim aplauzom.