ŽIRI DAO PREDNOST MUZICI! Sanel Smolo pjevački oduvao makedonskog zabavljača na sceni!

257

U polufinalu “Zvezda Granda” u duelu su učestvovali Filip Pecovski koji je u timu Jelene Karleuše i Sanel Smolo koga je pripremao Dragan Stojković.

Prvi se predstavio pesmama “Hajdemo u planine” Bjelog dugmeta i “Afrika” Dina Dvornika. Drugi se predstavio numerama “Koliko ti sreće želim” Šabana Šaulića i “Lepa do bola” Sinana Sakića.

Žiri je prvo dao po pet glasova obojici, a potom je u preglasavanju pobedio Sanel Smolo koji je prošao direktno u finale. Posebno je bio srećan Bosanac koji je zajedno sa svojim takmičarem zapevao “Ne može nam niko ništa jači smo od sudbine”. “Bravo Pecovski za tebe ja sam glasala, ali sam u preglasavanju dala glas Smolu iako nije sve bilo perfektno tačno ali ja ću to posle nasamo da kažem tvom mentoru”, rekla je Viki. “Svaka čast Smolo ali ono što je uradio Pecovski je nekako bliže meni.

Čak si u prvoj pesmi i ti to dobro pevao.”, rekao je Đorđe. “Ovo su kandidati kojima je 100 posto mesto u finalu. Dala sam prednost muzici, iako si ti Pecovski fantastičan zabavljač i ako ti ja kao babaroga kažem da ti je mesto u finalu onda veruj mi. Moj glas imaš”, rekla je Marija. “Pecovski ja uvek glasam za tebe jer mi unosiš radost i razbribrigu. Čestitam bio si sjajan! Smolo, da i tebe jednom ispratimo u to finale pa nek ide život…”, rekla je Ana Bekuta. “Filipe ti si toliko scenski nadmoćan i toliko interesantan da se stalno u drugi plan gura tvoje pevanje.

Međutim, ja moram da kažem da je raditi sklekove i pevati ekstremno teško. Ljudi stalno nipodištavaju tvoj pevački talenat zbog šoua koji priređuješ, ali ti si jedan kompletan proizvod i već oformljena zvezda. Smolo ti se meni oduvek sviđaš kako pevaš, imaš divnu energiju i divne oči i čestitam za finale”, rekla je Jelena. “Smolo peva baš onako kako bi ja pevao da imam glas. U tome je tajna iskusnog producenta”,rekao je Bosanac.

Foto: Z.K.Munja
Grand.online