KONAČNO FINALE Poslije toliko godina Kosmajac se plasirao u sam vrh takmičenja!

223

U polufinalnoj emisiji u duelu su se našli i Nevena Stojković, Anina kandidatkinja i Stefan Petrović Kosmajac, takmičar iz grupe Viki Miljković. Nevena je otpevala pesme “A tebe nema” Zorice Brunclik i “Metak sa posvetom” Lepe Brene, dok se Stefan predstavio pesmama “Ne bilo mi što mi majka misli” Jašara Ahmedovskog i “Šumadija” Miroslava Ilića. Žiri je glasovima dao prednost Kosmajcu, koji je direktno prošao u finale.

“Nevena, izgledaš fantastično cele ove sezone, ali te je Kosmajac pobedio u slobodi. On se toliko oslobodio, toliko je bio samouveren i to sada kada je najveća odgovornost na vama. Ja inače ne volim te šumadijske pesme, ali kada ih ti otpevaš, ja se oduševim. Ti si magičan i mislim da si ti nova generacija pevača poput Miroslava Ilića”, rekla je Jelena očarana Stefanovim večerašnjim nastupom.

“Moram da kažem da je Nevena vidno napredovala i zbog toga želim da pohvalim Anu. Ovde je presudio izbor pesama, jer je Taške bio toliko pokvaren i Kosmajcu odabrao pesmu sa kojom je pogodio pravo u centar. Svaka čast”, rekao je Bosanac.

“Nevena, odlično si pevala večeras. Brinula sam zbog druge pesme, ali ti si je ipak otpevala sjajno”, poručila je Ana svojoj takmičarki. “Kosmajac, stvarno sam ponosna na tebe. Rekli smo da idemo do finala i uspeli smo”, nije krila sreću Viki.

Foto: Z.K.Munja / Autor: M.Jeremić
Grand.online