RAZVEO SE BIVŠI UČESNIK RIJALITIJA: Govorio je da je ONA njegova ljubav za cijeli život, a za NJEGA su pričali da ima sklonosti KA ISTOM POLU… Ovo je PRAVA ISTINA O BRAKU MIRKA GAVRIĆA!

7

Mirko Gavrić razveo se od „Pinkove zvezde“ Dragane Rakčević. Kada su se u februraru 2016. godine venčali mislili su da će to biti ljubav za ceo život, međutim to se ipak nije dogodilo.

– Nakon što je Mirko izbačen iz rijalitija njihov odnos postao je sve lošiji i nikako nisu uspeli da pronađu zajednički jezik. Shvatili su da se ljubav između njih ugasila i da svako treba da nastavi svojim putem. Posle nekoliko pokušaja da spasu svoj brak i vrate se srećnim danima, pevački par doneo je odluku da ne mogu da pronađu kompromis za njihov brak. Sporazumno su podneli papire za razvod braka i time okončali postupak brakorazvodne parnice brzo – preneo je izvor upućen u celu situaciju.

Mirko i “Pinkova zvezda”, Dragana Rakčević, navodno su se dogovorili da posle razvoda ostanu prijatelji. Njih dvoje su tri godine bili u braku iz koga nemaju dece, a oko podele imovine dogovorili su se van suda. Nije bilo teških reči i optužbi ali svako je krenuo na svoju stranu.

Podsetimo, još u rijalitiju “Zadruga” povela se priča o tome da Mirko ima sklonosti ka istom polu, a te priče podgrejali su sami zadrugari koji su ga vređali po tom osnovu u toku žučnih svađa.