DADILJA JE TRPJELA I UVREDE I PONIŽENJA, ALI JE KARLEUŠINU TAJNU BRANILA ŽIVOTOM: Tošić lupio šakom o sto, IZBACIO KUĆNU POMOĆNICU zbog sumnje da je znala za P*RNO AFERU JK-VRANJEŠ!

129

Duško Tošić odlučio je da lupi šakom o sto i uvede drastične mere u bračnoj zajednici sa Jelenom Karleušom.

Fudbaler se pre nekoliko dana vratio iz Kine gde igra za tamošnji Gvangdžou, a prvo što je uradio jeste smena kućnih pomoćnica.

Kako Kurir saznaje, sportista je otpustio dadilju koja je njegovoj supruzi, maloj do velikog sakandala, bila na usluzi posednju deceniju i zaposlio novu mlađu radnicu od 27 godina. Sportista se na ovaj korak odlučio jer je posumnjao da je upravo bebisiterka poslednje dve godine skrivala da se njegova žena tajno viđa sa fudbalerom Anderlehrta, Ognjenom Vranješom, a da mu to nisu prijavile.

Prema rečima našeg sagovornika, Karleuša nije stala u zaštitu žene koja joj je deceniju bila od velike pomoći.

– Duško je odlučio da uzme stvar u svoje ruke. Godinama je slušao apsolutno sve kako Jelena kaže, nije se bunio niti joj se mešao u odluke oko kuće i dece, ali sada se to sve promenilo. Nažalost, posledice toga što mu se žena viđala sa drugim snosi kućna pomoćnica. Fudbaler sumnja da je ona prikrivala Karleušu dok je Ognjen dolazio u njegovu kuću i odlučio je da zaposli mladu, lepu devojku koja će da mu bude odana. Jelena nije imala pravo glasa jer više ne može da utiče na njegove odluke i nije stala u njenu zaštitu. Tačnije, pustila je niz vodu, pa je žena iznenada ostale bez posla – kaže naš izvor blizak porodici Tošić.

On tvrdi da je ta dadilja profesionalno radila svoj posao i da nije želela da se meša u njihove privatne stvari.

– Ona je sa Duškom i Jelenom proživela sve i svašta. Trpela je i uvrede i poniženja, ali i pored toga što su se oboje prema njoj ponašali nedolično, ona nikada nije želela da se meša u njihov buran bračni život. Nije je zanimalo da li Jelena privodi ljubavnika ili joj je to prijatelj. Važno joj je bilo da brine o deci, a ne ko se sa kim i kada viđa. Međutim, Duško je sve istražio i shvatio da je ona znala kada je Ognjen dolazio u njegovu kuću krišom i zato je odlučio da je otpusti. Jelena nije smela ništa da kaže i samo je odmahnula glavom kada je Duško to saopštio. Izgleda da je rešio da od sad sve drži pod konac – završava naš sagovornik.

Kurir.rs, Ljiljana Stanišić