Miki pobijesnio, krenuo da psuje i viče! Nastao pravi lom u Zadruzi, reagovalo obezbjeđenje! Voditelju poručio da mu p..i k…c!

119

Miki Đuričić je zbog priče o Aleksandri Subotić napao produkciju. “Izvinite, jeste li vi ona Aleksandra koja je bojkotovala rijaliti, koja je bojkotovala zadatke i zbog koje smo isto bili kažnjavani?” – podsjetio je Miki Aleksandru kada je ona krenula da proziva Davida Dragojevića zbog toga što nije učestvovao u zajedničkom zadatku.

– Pošto Milan novinar da li privatno ili ima zadatak da te odbrani, zbog Davida je sve to radila – rekao je Miki kada ga je novinar Milan Milošević upitao zašto se Aleksandra tako ponašala.

– Miki, pričaš gluposti! – odgovorio mu je voditelj.

Kada je Milan nastavio da insistira na Mikijevom odgovoru da objasni zašto se Aleksandra tako ponašala, pčelar je rekao:

– Vi ste nama te razloge prikazivali na televiziji gdje je ona monstrum i mi povjerovali.

– Ali što? A niko nije pitao što? – upitao je Milan Mikija.

– Što niste pustili snimke gdje je David maltretira i nagovara nego sada o tome pričaš, a?! Kad ste vi tad znali da je on ogovara, a vi ste samo puštali gdje je ona džukela i mi svi pomislili da je džukela… Car je go! Što niste pustili da vidimo da je i on go*no gde je on nagovara? Nego tek kada se ona vratila, vi nama pap da je ona go*no. Car je go! Ako znate šta to znači, ako ste čitali kada ste bili mali “Carevo novo odijelo”? – rekao je Miki i potom poručio:

– Po**šite mi ku**c svi! I ti zajedno Milane sa ovim učesnicima!