Miljana je neuračunljiva, plašim se da će me ub.ti! Zola očajan, Kulićeva nastavlja da proganja bivšeg porukama, spominje i majku!

8

Nedavno izbačeni zadrugar, Lazar Čolić Zola, već danima proživljava torturu od strane bivše vjerenice, Miljane Kulić, koja ga uznemirava još od kada su raskinuli, a sada je u strahu i za svoj život. Naime, odmah po izlasku, Čolić je ispričao za “Rijaliti” da se plaši da će mu Miljana namjestiti ubistvo i da ne prestaje da mu šalje prijeteće poruke preko telefona.

– “Miljani ni sekunde nisam poželio ništa loše otkad smo se posvađali i raskinuli, ali da mi je neko rekao da će ona da mi napravi pakao od života, ne bih mu vjerovao. Ne prestaje da mi šalje prijeteće poruke, kao da sam joj smrtni neprijatelj. Priča kako hoće da mi namjesti ubistvo, pa mi onda spominje majku, da neću da je zateknem živu kod kuće i tako te stvari. Naziva je ku*vom, priča joj da će uskoro da sahrani dijete i slično. To su jezive stvari i prijetnje! Ona je došla do broja telefona mog menadžera, pa i njega uznemirava, a meni na Instagramu prijeti svaki dan”, rekao je on i dodao:

– “Njoj se mnogo pogoršalo zdravstveno stanje jer ona ima običaj da prestane da uzima lijekove i onda nastaje haos. Tjerao sam je stalno da uzima lijekove i terapiju i ona bi me poslušala na dva, tri dana, a onda bi prestala da uzima i onda kreće pakao. Psihički je u jako lošem stanju i od nje čovjek ne zna šta može da očekuje”, ispričao je Zola.

On je objasnio da još uvijek strepi da ga Miljana ili neko drugi ne sačeka sa pištoljem u rukama jer zna koliko je osvetoljubiva.

– “Razumijem da je Miljana besna na mene zbog raskida, ali ona ne razmišlja normalno. Imam osjećaj da joj ne bi bio problem da nekome plati da me negdje sačeka i isprebija ili upuca iz pištolja. Sa njom se ne treba šaliti jer ona nekad gubi kontrolu u nekim postupcima i ne razmišlja o posljedicama. Njena majka shvata u kakvom joj je stanju kćerka, pa je pokušala da je urazumi, ali to će teško da joj pođe za rukom jer je Miljana ne sluša”, priznao je di-džej a onda otkrio i ovo:

– “Pored svega, ja joj i dalje želim sve najbolje. Volio bih da pređe preko svega onoga što smo imali i da krene dalje. Neka nađe nekog dečka koji će da je razumije bolje nego ja. Uvijek sam se trudio da budem tu za nju i da je razumijem, ali ona kao da to nije vidjela i uvijek me je optuživala za svakakve stvari. Sve u svemu, nadam se da će sav ovaj haos što prije da se završi i da će sve da bude u redu na kraju.”