Mračne tajne gej zadrugara: Lazar ostavio glumca Kaličanina zbog Brendona!

101

Lazar Jeremić bio je u ljubavnoj vezi sa glumcem Dušanom Kaličaninom, ali mu je slomio srce zbog Branislava Radonića. Aktuelna i goruća tema u rijalitiju “Zadruga” jeste Jerino se.sualno opredjeljenje, kao i to da li je zaljubljen u Davida Dragojevića, od koga je nerazdvojan mjesecima. “Rijaliti” se dokopao fotografija i priče koja se desila prije četiri godine kada je ovaj zadrugar bio u ljubavi sa dva muškarca u isto vrijeme, te je jednom od njih uspio čak i da slomi srce, ali i da bude izbačen iz stana kao krpa.

Nekadašnji prijatelji iz rijalitija “Parovi” i “Maldivi” izgubili su glavu za bivšim fudbalerom koga su takođe upoznali pred kamerama pomenutih rijalitija, čiji su učesnici bila sva trojica.

Kaličanin se zbližio sa Jerom još u vrijeme kada su zajedno bili učesnici “Maldiva” na TV Hepi 2015. godine. Krili su njihove simpatije sve dok ih plesačica Una Grujić nije uhvatila kako razmjenjuju nježnosti pod tušem. Oni su nastavili da se druže i po završetku rijalitija.

– Lazar i Dušan se nisu odvajali 24 časa. Lazar je čak spavao kod njega u stanu kad god je želio. Znao je da ostavi i svoju tadašnju vjerenicu Ejmi kako bi njih dvojica mogli da budu sami. Njoj je govorio da se snađe za spavanje jer on ima samo jedno mjesto. Kaličanin je iskreno volio Jeremića, ali po svemu sudeći, on nije mogao da miruje i bude vjeran – kaže izvor blizak glumcu.

U vrijeme kada je bio u najvećoj ljubavi sa Dušanom, Lazar se zbližio i sa Brendonom, što je Dušana dovelo do ludila. Kada je vidio fotografiju na kojoj su njih dvojica zagrljeni i prisni, doživio je nervni slom, pa je pobacao Lazarove stvari ispred vrata svoga stana, spakovao se i pobjegao kod svojih u Niš kako bi što prije prebolio svoju promašenu ljubav.

– Molim vas da me ništa ne pitate. Užasno se osjećam. Morao sam da pobjegnem i distanciram se od svega jer sam doživio izdaju najgore vrste. Lazar mi je prirastao za srce, ali preko ovoga nisam mogao da pređem – rekao je tada povrijeđeni glumac.

Brendon je odavno bacio oko na Lazara, pa je jedva dočekao priliku da mu se približi i osvoji ga. Namamio ga je u svoj stan i rekao mu da može da bude kod njega koliko god želi.

– Brendon je poznat kao neko ko se brzo zadovolji, pa mu je druženje sa Jeremićem prijalo samo mjesec dana. Onda mu je nonšalantno rekao da ne želi da ga vidi u svom stanu, da spakuje prnje i čisti se zauvijek. Lazar je sav uplakan otišao do Kaličaninovog stana da ga moli za oprošaj, ali mu ovaj nije otvorio vrata. Ležao je ispred praga neko vrijeme, a onda je nestao – završava odlično obaviješten izvor “Rijalitija”.