Skandal u centru Beograda! Najveća zvijezda Zadruge usnimljena dok je imala se*s na parkingu tržnog centra!

318

Nakon što je „Alo!“ list objavio fotografije iz tržnog centra „Delta siti“ na kojima se vidi par u se.s-akciji na parkingu, telefoni redakcije nisu prestajali da zvone.

Kako je jedna čitateljka otkrila, akterka ove po.no-akcije usred bijela dana zapravo je jedna od najaktuelnijih učesnica rijaliti programa „Zadruga“.

Žena je bila šokirana kada je ugledala se.s u automobilu jer, kako je rekla, sa sobom je vodila djecu, pa je morala da ih skloni kako ne bi vidjeli skandalozni prizor.

– U trenutku kada sam se okrenula ugledala sam dobro poznato lice i nisam mogla da vjerujem! Ona je skakutala gole g..ice po njemu. Odvratno i užasno! Pa ta djevojka glumi finoću i predstavlja se kao nevina damica koju svi napadaju, a ovamo se je..ndiše po parkingu! – rekla je žena kao iz topa.

Gospođa je priznala da je podržavala ovu rijaliti zvijezdu, glasala za nju, te sve vrijeme tokom prve sezone „Zadruge“ pružala podršku djevojci, za koju je tek sada shvatila da je bez morala!

– Žao mi je što sam poslala glasove za nju! Evo, sad mi je teško kada se sjetim da sam podržavala jednu ku..etinu! – urlala je žena preko telefona.