12/06/2019 - 02:16


Miki i Suzana postaju roditelji? Pčelar iz Kupinova plaća 45.000 $ surogat majci da im rodi dijete?! U ovoj zemlji je našao rješenje!

 

Miki Đuričić odlučan je u namjeri da se on i Suzana Perović ostvare kao roditelji, pa je odlučio da uz pomoć uticajnih prijatelja angažuje surogat majku, i to u Ukrajini, jer je tamo ovaj vid roditeljstva dozvoljen.

Iako je godinama pokušavao da postane tata i tako produži svoju lozu Đutičića, njemu to jednostavno nije išlo od ruke. Godine su ga stigle, a strah da neće imati nasljednika naveo ga je da razmotri sve moguće opcije i pronađe adekvatno rješenje za svoj problem.

“Kako je on ludo zaljubljen u Suzanu Perović već godinama, a ona nije u mogućnosti da rodi djecu, on je osmilio način na koji će ona i on imati zajedničku bebu, koju godinama priželjkuje. Miki se kod prijatelja raspitao kako može da se ostvari kao otac, a da njegova partnerka ne bude ta koja će roditi bebu”, započinje izvor priču i nastavlja:

– “Tako je došao na ideju da plati surogat majku koja će njemu i Suzani podariti najveću radost na svetu, a to je beba. Dijete koje će ih zauvijek spojiti i biti kruna njihove ljubavi. Kako u našoj zemlji još uvijek zakonom nije dozvoljen ovakav vid ostvarivanja roditeljstva, Đuričić je putem uticajnih prijatelja našao način kako da ostvari svoj san. On planira da svoj spas pronađe u dalekoj Ukrajini”, kaže dobro obaviješten izvor.

“Cijene surogat majki variraju, ali se prosječno kreću od 30.000 do 45.000 dolara. Miki i Suzana kao naručioci surogat majke biće upisani kao biološki roditelji na potvrdi o rođenju djeteta, dok surogat majka nema nikakva zakonska prava prema bebi. Miki je angažovao prijatelje koji će sve to završiti umjesto njega, u periodu dok je on u rijalitiju u koji se nedavno vratio, u kome će biti do samog kraja, a to je još mjesec dana”, rekao je izvor.

Miki pretpostavlja da će Suzana biti oduševljena jer njih dvoje planiraju zajednički život na nekom od salaša Vojvodine čim se rijaliti program “Zadruga” završi.

 
POVEZANO