Mungos je Biljani polomio telefon zbog mene: Subotićeva razvezala jezik pa iznijela sve kućne tajne Dragojevića! Anu bi lopatom izbacili!

84

Aleksandra Subotić oplela je po Biljani Dragojević kada su je pitali zbog čega je očekivala da će i dalje imati podršku Davidove majke.

“Biljana je bila sa mnom do posljednjeg dana, do prije ulaska. Ona me je savjetovala, dolazila kod mene u novi stan. Ona je i dalje vjerovala da će između nas biti nešto, savjetovala me je da se lickam i sređujem. Rekla mi je da ako David krene na mene, da krenem i ja na njega. Rekla mi je da ću imati njenu podršku. Ja Biljanu gledam kao osobu koja se prema meni postavila majčinski. Ja znam kakvo je mišljenje imala Biljana o Ani, sve najgore. Ja sam imala od Biljane podršku svu i znam koliko joj je bilo teško da se bori i sa svima! Ja sam sa Biljanom bila uvijek, 24 sata! Davidova baba je rekla: “Ja bih tu starletu lopatom iz kuće izbacila”, rekla je Aleksandra.

Subotićeva se nije libila da ispriča i šta se dešavalo u kući Dragojevića poslije kobnog telefonskog poziva.

“Ja sam izašla iz te kuće i znala sam da se u tu kuću neću vratiti, iako mi je Biljana rekla: “Ti ćeš se vratiti za nedjelju,dvije. Ti ćeš biti u mojoj kući”. Mungos je njoj poslije poziva polomio telefon i rekao: “Do onog trenutka dok Aleksandra ne izađe iz kuće, ja sa tobom neću imati komunikaciju”. On nije više ništa htio da radi, ni da ide u lokal…”, rekla je bivša Davidova djevojka.