Moj zet je već ub.o čovjeka, nije mu problem da još jednog: Evo šta je tačno Miljana šaputala Zoli na uho!

132

Miljana Kulić zbog agresivnog ponašanja diskvalifikovana je iz “Zadruge 2”. Tokom žurke upriličene povodom rođendana Željka Mitrovića, Kulićeva je udarila Matoru mikrofonom, pa napala i Minu Vrbaški. Mina je tokom svađe s Miljanom povrijedila nogu, a Matora se od ljekara vratila u Bijelu kuću sa dvije kopče.

Nakon diskvalifikacije, Zola priznaje da mu je “laknulo”, te da se osjeća znatno bezbjednije otkako njegova bivša djevojka nije u Imaginarijumu.

“Dosta se bezbjednije osjećam, da te ne lažem. Laknulo mi je malo. Vidio sam da neće na dobro da izađe. Nisu se kola slomila na meni, a mogla su lako. Žeo mi je zbog Matore, ni kriva ni družna…” pričao je on Ognjenu Amidžiću tokom večeri rezervisane za izbacivanje.

“Okej je prošlo za mene, ali vidjećemo kad izađem. Non-stop sam doživljavao i prijetnje i svašta nešto. Nije da se ja plašim. Noć prije toga mi je na spavanju prišla i svašta mi je rekla, udarila me”, nastavio je on.

“Znači, biće ti kičma polomljena. A tebe će čim budeš izašao odavde, na prvom nastupu, kunem ti se u Željka, dabogda ga sahranila ako tako ne bude, ne budeš li spremio novac koji si mi dužan, 9.500 hiljada… Imaš vremena dok ne izađeš odavde. To da znaš da se obratiš do sutra svom emancipovanom menadžeru, je l ti jasno? Novac da mi vratiš… U Željka ti se kunem, ostaćeš bez ičega. Sve će biti zapaljeno. Ne znaš s kim imaš posla… Tijanin momak je ubio dečka zbog Tijane. Da ubije još jednog, boli ga du*e… biće ti ubijena i majka i ti”, šaputala mu je Miljana na uho dok je ležao u spavaćoj sobi prekriven skoro preko glave.

Miljana se u jednom trenutku okrenula da vidi da li je u kadru, pa pošto je pomislila da nije – nastavila je dalje! Na kraj u “govora” udarila je Zoli pa išetala iz sobe vrckajući. Nema ko se nije uplašio kada je ovo video.