Htio u zemlju da propadne od sramote: Pušten snimak na kome je Mina Vrbaški otkrila sve o pros..tuisanju Ane Korać! David se hvatao za glavu !

68

Zadrugari su mogli da pogledaju šta se sve dešavalo zanimljivo proteklih dana na imanju rijalitija “Zadruga 2”. Prvi klip koji su zadrugari gledali bio je snimak kako Mina Vrbaški priča sa Ljubom Pantović o svojoj ispovijesti u Rajskom vrtu, gdje je Drvetu mudrosti ispričala sve o lažima Ane Korać i odnosu sa Filipom Mijatovim, a zatim zajedno sa njom komentariše Anino ponašanje. Ana i David su sve vrijeme imali kiseli izraz lica. Koraćeva je ustala da prokomentariše.

– Po ko zna koji put ova priča! Ovaj, ja sam ovo čula i više ne znam koliko puta moram da ponavljam ovu priču. Znam šta je Mina pričala kod Drveta. Ja sam rekla kako je bilo i šta je zapravo istina. Ne želim da ulazim u dublju priču, stojim iza svega što sam rekla – ispričala je Ana.

– Zna jako dobro kakav život živi i sa kim se druži. Druži se sa ljudima koji su eksponirani na negativan način. Uglavnom spadaju pod krivični zakonik. Ona ako se druži sa njim, treba da pazi šta radi, jer će ona da naj*be, neće oni da naj*bu. Može samo da se kanali sa svim stvarima što radi. Biće kolateralna šteta. Ućutala je jer ne zna na koji način će da je poklope ljudi – prokomentarisala je Ljuba.

– Niko ne zna ko su moji prijatelji, niti ih ja pominjem – pravdala se Koraćeva.

Mina je takođe ustala da da svoj komentar na video-prilog, a zatim i Lepi Mića.

– Kroz mamin poziv sam shvatila da, što se više miješam, ispadam veći lažov za neke stvari koje sam branila. Znam da napolju ima dovoljno dokaza, ja sam zbog sebe i zbog toga da moja porodica ne bi imala problema napolju rekla sve to. Ja sam rekla, Filipu vjerujem 60 odsto – ispričala je Mina.

– Ja više ne mogu da branim ono što je nebranjivo. Sve što si pričala, nikog nisi ubijedila da pričaš istinu, nego da lažeš. Ja želim da znam ko si i šta si. Ono što je pričala Mina za tebe, sada se sve stvari što je ona rekla poklapaju. Rekla je da neće da laže i da brani – objašnjavao je Mića.

– Sve što je pričao Filip je istina, meni je žao što sam bilo šta rekla. Ako sam bila prijatelj, trebalo je da ostanem prijatelj do kraja. Meni ne treba da ispadam lažov, to je bilo moje mišljenje i ono što je meni govorio. Znam šta mi je slao. Ona kaže da joj ništa nije kupovao, ja znam koliko je puta meni poslao. Ja da sam Filip Mijatov i da presiječe kontakt, što meni nije bilo jasno, to što on radi, to je normalno. I ne treba niko da ga osuđuje. On je normalan dečko kada provodiš vrijeme sa njim, ali zbog te situacije kako je naglo prekinula odnos sa njim, normalno je da ide i proganja kad nije dobio povratnu situaciju – dodala je Vrbaški.

David Dragojević je sve pomno slušao, hvatao se za glavu i imao nezadovoljni izgled na licu.