BANE BOJANIĆ ISKRENO: “Sretan sam što me publika nije zaboravila”! 

340

Kada se povukao prije 17 godina sa estradne scene, oženio i odselio u Ameriku, Bane Bojanić je za sobom ostavio nezavršenu priču o svojoj karijeri. Da je tako, dokazalo se kada je riješio da se vrati, a publika ga dočekala širom raširenih ruku. Sve to vrijeme, dok je bio izvan estradnih dešavanja, njegove pjesme su se slušale diljem regije na radio i te postajama.

Pjesma “Neka”, s kojom se vraća na scenu, napravila je pravu pomutnju među publikom. Iako je vrijeme pjesama u potpuno drugačijem ritmu, Bane Bojanić je za samo par dana osvojio publiku novom pjesmom, a recenzije na mreži YouTube se množe nevjerojatnom brzinom.

“Iznenađen sam onim što me dočekalo. Dosta stvari se promijenilo, sada internet vodi glavnu riječ, uvjeti poslovanja su drugačiji, ali je jedno sigurno, publika je željna i uvijek spremna za dobru pjesmu, što se potvrdilo na pjesmi “Neka” – rekao je Bane u jednom dahu.

Bojanić namjerava nastaviti ozbiljno tamo gdje je stao, pa će poslije nove pjesme, uslijediti još nekoliko pjesama, koje je već snimio, a kako zvuči njegova nova pjesma, poslušajte u nastavku.