KRALJ U SVIM GRADIMA: Bojan Marović dodirnuo je zvijezde u Podgorici! (FOTO)

329

Kažu da je najteže u svom gradu biti priznat, ali kada je u pitanju Bojan Marović, stvari ne stoje tako, s obzirom na to da ga je oko 10 000 ljudi podržalo na koncertu u Podgorici.

Koliko je zadovoljan i sretan, vidjelo se Marovićev licu, dok je redao svoje hitove, ali i hitove svojih kolega. Pjesma se vezala jedna za drugom, a između par pjesama, Bojan je imao odličnu komunikaciju s publikom, koja ga je poslije svake pjesme nagrađivala aplauzom.

“Zahvalan sam svim ljudima koji su bili na koncertu. Srce mi je puno. Drago mi je što su me podržali moji sugrađani i nadam se da ćemo se vrlo brzo ponovno družiti “- rekao je popularni pjevač za naš portal.

Nakon sjajnog koncerta, Bojan je imao strpljenja za sve ljude koji su poželelid a se slikaju s njim, pa je dobrih sat vremena pozirao s fanovima, poslije čega je, sa svojim bendom, sažeo dojmove s koncerta, koji su bili i više nego pozitivni.

Samo dan ranije, Marović je održao koncert na Cetinju, koji je također bio sjajno posjećen, a kako je bilo na ovim koncertima, najbolje se vidi na fotografijama. Nekada su riječi suvišne, baš kao u ovom slučaju, jer fotografije govore dovoljno.