27/05/2019 - 00:02


Miki se jedva kreće, slomljena mu je karlica na 2 dijela, a evo šta kažu doktori: Đuričić progovorio o zdravlju, a onda je iskoristio trenutak i opasno zaprijetio komšiji!

 

Miki Đuričić progovorio je o svom zdravstvenom stanju, ali i neprijatnosti koja mu se desila u prodavnici.

Naime, Miki je riješio preko televizije da izblamira komšiju koji nije želio da mu učini uslugu.

“Nije loše, ali jedva se krećem, karlica mi je slomljena na 2 dijela. Zaboravio sam cigare i zvao sam komšiju da bi čuveni Laza, sa kojim nisam u nekim odnosima, rekao: “J.bao ti pas majku”. Moja majka je mrtva kao što svi znate i bila je jako dobra sa njima i nije zaslužila da prvi komšija tako kaže. On vrlo dobro zna da sam to ja, iako kaže da je mislio da je neki drugi stari komšija. Neću te polomiti, ali sam te javno obrukao. Možda ću te istući kada se opravim”, počeo je Miki koji je bio šokiran onim što mu se desilo u prodavnici”, rekao je Miki i objasnio šta se tačno desilo kada je doživio saobraćajku.

“Ja sam cijeli dan bio u Zemunu jer renoviram kuću i došao sam kući umoran. Taj majstor me zvao da mu dam kaparu, ja odem i kad sam se vraćao se to desilo. Samo sam se probudio iz sna, udario sam u neku ćupriju, bio sam sam u vozilu, karlica mi je pukla na 2 mjesta, ali nije se razdvojila. Biću kao nov za mjesec, dva, staću na noge. Ne smijem puno da mirujem da mi ne atrofiraju mišići. Kada ustanem, malo je teže, ali biće bolje. Moram da pazim”, izjavio je Miki u “Premijeri” i dodao:

“Hvala Bogu, niko se nije povrijedio u toj drugoj nesreći.”

 
POVEZANO