Otkrivena velika istina: Evo čiji je novac trošila Miljana Kulić, a Zolu optuživala da ga finansira!

244

Taman kada je cijela nacija pomislila da se rijaliti zvijezda Miljana Kulić konačno skrasila pored svog izabranika Lazara Čolića Zole, s kojim je između ostalog ljubavnu romansu započela u “Zadruzi”, uslijedio je totalni obrt u njihovom odnosu, koji niko nije mogao ni da nasluti.

Naime, otkako se novopečeni par vratio u takmičenje, mnoge stvari počele se da isplivavaju na površinu, a ona koja je šokirala javnost, jeste da je Kulićeva zlostavljala Zolu, koliko god se to mnogima činilo nezamislivo.

Učesnik “Zadruge” i sam je ovo nedavno potvrdio, dok su ostali zadrugari pokušali da ga ohrabre i predlagali mu da stisne zube i da se suprotstavi Miljani:

– Ja se nje plašim, ona mene gađa šoljom… Dobijao sam najstrašnije prijetnje. Preko deset puta je ona nasrtala na mene i hvatala me dole, udarala me u glavu. Vjerovao sam da će se promijeniti – pričao je Zola.

Međutim, ovo nije sve. Da Miljana nema ni trunku savjesti u sebi pokazuje to što izmišlja da joj Zola duguje novac, dok Republika.rs od izvora bliskog paru dolazi do saznanja da je istina potpuno drugačija i da Miljana, prema riječima izvora, nije finansirala Zolu, već da je pozajmljivala novac od njegovog menadžera!

Jednom prilikom je i sam Čolić branio svoje dostojanstvo govoreći da njegov menadžer ima sve audio zapise i skrinšotove razgovora i dopisivanja sa Miljanom u kojima ona upravo od menadžera traži novac.