DODIRIVAO JE PO STRUKU: Zadrugari primjetili FLERTOVANJE Stanije i Davida, oni željeli u zemlju da PROPADNU OD SRAMOTE! (VIDEO)

296

Ove noći voditelj Milan Milošević stanovnicima “Zadruge 2”, rijaliti programa koji pomera sve granice, čita pitanja koja su gledaoci postavljali zadrugarima u danima iza nas na zvaničnoj Fejsbuk stranici – RTV Pink.

Tokom prethodne večeri u Beloj kući je održana žurka, a gledaoci su primetili da je Stanija Dobrojević flertovala sa Davidom Dragojevićem, a upravo zbog toga je usledilo i pitanje za ovu atraktivnu zadrugarku.

Je l’ stvarno misliš da možeš osvojiti Davida, jer si sinoć flertovala sa njim – glasilo je pitanje za Staniju.

Došlo je nekoliko trenutaka, kada je on igrao i prošao pored mene, ako je to flertovanje, onda dobro – prokomentarisala je Stanija.

Ovo flertovanje su primetili i pojedini ukućani nisu mogli da odole večeras, a da ne daju svoj sud o odnosu ovo dvoje zadrugara.

Ja sam primetila da postoje simpatije Stanije i Davida. I te kako se Stanija dopada Davidu, i on njoj. Videla sam da su njeni pogledi bili uprti u njega. Prilazio joj je, dodirivao je po struku. On se opusti kada popije. Biće on obazriv, jer je jednom pogrešio – rekla je Marija Kulić.

Vladimir ne bi džabe poslao poruku da nije video njeno ponašanje. Napolju se sve vidi. Staniji se sviđa David, to zasigurno. To nisu sigurno čista posla – prokomentarisala je Zorica Marković.

Ne, nisam flertovao. Osećam se ružno i žao mi je što se Ana oseća neprijatno zbog mene, ali za mene postoji samo Ana. Tako nešto je ispalo sinoć. Ja samo Anu volim i samo nju vidim – pravdao se David.

Davidu, Staniji i Ani je bilo veoma neprijatno zbog ovoga, a Dragojević je imao potrebu da se ogradi od ove priče i istakne da su njegove oči samo uprte u Koraćevu.