Učiteljica se sek*ala s učenikom (14), suprug joj sve oprostio!

253

SAD: Tužitelji optužuju Brooke Lajiness (38) da je ciljano tražila maloljetnike za seks. Sumnjaju da je bilo još žrtava. Njezin odvjetnik tvrdi da se seksala sa samo jednim maloljetnikom

Brooke Lajiness (38) iz Michigana se seksala s učenikom (14) između osam i 15 puta. Suprug joj je sve oprostio. Početkom veljače Lajiness je na Facebooku objavila svoju fotografiju na kojoj je najvjerojatnije sa suprugom.

Ispod fotografije je napisala: “U životu ništa nije sigurno. Kad netko ima nekoga tko ga usprkos nedostacima, slabostima i greškama, podupire, tog čovjeka treba zadržati”. Brooke koja je i majka, je optužena za seks aferu početkom ožujka, a vezu s učenikom je počela prošlo ljeto, prije nego je on krenuo u srednju školu.

Tužitelji optužuju Brooke da je ciljano tražila maloljetnike za seks. Sumnjaju da je bilo još žrtava. No odvjetnik prozvane Brooke kaže kako nije riječ o maloljetnicima nego o jednom maloljetniku. Seksali su se na stražnjem sjedalu automobila, a kozmetičarka Brooke je priznala i da je s učenikom razmjenjivala golišave fotografije.

Brooke je uhićena i puštena uz jamčevinu od 50.000 dolara. Naređeno joj je i da se do daljnjeg ne smije približavati učenicima i maloljetnicima, osim svojoj djeci. Također zabranjena joj je upotreba kompjutera i odlazak na društvene veze kao i konzumiranje alkohola i uzimanje droga, piše Bild.