PORUČILI MU DA JE SRAMOTA ŠTO SE TAKMIČI: Evo kako je Adnan Nezirov odgovorio na prozivke nakon sjajnog nastupa u Zvezdama Granda

142

Kao što smo i ranije pisali Adnan Nezirov je lice koje je dobro poznato našoj javnosti ali isto tako nakon 2010. godine i pobjede u jednom takmičenju koje se održalo u Bosni i Hercegovini vrlo brzo je pao u zaborav.

Nakon njegovog pojavljivanja sinoć u Zvezdama Granda gdje je imao jedan od najboljih nastupa ove sezone počele su kritike na njegov račun kako on ne bi trebao da se takmiči jer je već bio pobjednik jednog takmičenja, da ima iza sebe mnogo snimljenih pjesama i da je previše iskusan da bi se takmičio sa ostalima. Pored kritika bilo i mnoštvo dobrih komentara koji su hvalili Adnanov nastup i po mnogima on je favorit za finale.

Nakon prozivki oglasio se i Adnan na svom fejsbuk nalogu:

“Dragi moji prijatelji, hvala vam zaista na ovolikoj podršci, nisam stigao svima pojedinačno da zahvalim, bilo je previše poruka! Evo i za one kojima je neshvatljiv ovaj moj korak..e pa ovako: Život je borba i brzo prođe..svi se borimo za sebe i svako ima svoju nafaku..ja smatram da se nisam dovoljno proslavio onoliko koliko sam zaslužio..znao sam da me volite,ali ovoliko….??? Zbog toga sam ja bogat čovjek..zbog Vas..a sve ostalo je prolazno…voli vas vaš Ado.”

e-turneja.com