Mourinho: Sudije se plaše da odlučuju u korist Chelsea!

324

zoze

Trener Chelsea Jose Mourinho oštro je kritikovao sudije u Premier ligi posle poraza njegovog tima od Southampton 1-3, rekao je da je siguran da će njegova ekipa završiti među prva četiri na tabeli i ocjenio da bi eventualnim otkazom njegov klub „otpustio najboljeg trenera koga je ikad imao”.

“Imam veliku sujetu i mislim da sam najbolji. Boli me što prolazim kroz svoj najgori period u Chelseu. Ne bježim. Ako klub želi da me otpusti, moraće da me otpusti. Siguran sam da ćemo biti među prva četiri na tabeli. Ako me Chelsea otpusti, otpustiće najboljeg trenera koga je ikad imao”, rekao je Mourinho za Sky Sport posle meča.

Trener je ovog ljeta potpisao novi četvorogodišnji ugovor i pred početak sezone je govorio da želi da izgradi dinastiju u klubu, ali je ekipa u prvih osam kola pretrpjela četiri poraza i zabilježila samo dvije pobjede.

“Baš je loš ovo trenutak za nas. Iskreno, ne bi trebalo da se plašimo. Sudije se plaše da odlučuju u korist Chelsea. Ako Fudbalski savez želi da me kazni zbog ovih komentara, neka me kazni.”