ZMBT:Predstavljamo vam kraljicu scene i finalisticu Rialdu Lokvančić!

2362

11148733_10206586257594696_8327180356845522860_n

Prelijepa, zgodna i veoma atraktivna sarajka Rialda Lokvančić pravo je osvježenje ove godine u sezoni 7, jedinog velikog bh. muzičkog takmičenja “Zvijezda možeš biti ti “!

Rialda nam je poznata kao učesnica ranije sezone ZMBT, no igrom slučaja tada nije uspjela doći do finala.Da se rad, trud, zalaganje uvijek isplati dokaz je da ove godine na ovom učešću briljira i bukvalno sve “obara s nogu”, kako vokalno tako i scenski!

Ono što je Rialda doživjela ove godine mogu joj pozavidjeti mnogi na tome, učesnica koja je od največih zvijezda regiona dobivala samo rijeći hvale. Poredili su je sa svjetskim zvijezdama, proricali joj vrhunsku karijeru jer našoj sceni definitivno treba jedna RIALDA!

Mnogi je mogu ne voljeti, mrziti ili šta već, ali niko je ne može ne primjetiti!!

U nastavku pročitajte šta nam je to sve Rialda otkrila o pripremama za veliki spektakl u Skederiji 15.maja…

Kako se osjećaš pred finale, kako se pripremaš i da li je trema veća nego inače?

Osjećanja su uzburkana definitivno,jedan dan sam uzbuđena,drugi nervozna i tako dalje. Ali definitivno da sam maksimalno posvečena pripremama i maksimalno fokusirana na finale.

https://www.youtube.com/watch?v=-B_–YSSc4g

Za koji svoj dosadašnji nastup bi rekla da je bio najbolji, a koji najlošiji i zašto?

Pa bilo je mnogo dobrih nastupa i zaista mi je drago,bilo je tu i padova ,što je sasvim normalno ali ni u jednom trenutku nisam dala sa se slomim,već mi je to bila motivacija za dalje. Moj najdraži nastup je definitivno “Grad bez ljudi”,ne možda i najbolji,ali ima posebnu emociju i jako mi je drag, što se tiče lošeg to je bez razmišljanja bio “Lažem sebe da mogu bez tebe”, zaletila sam se ,misleći da će to biti pozitivna promjena ali ispostavilo se da je bila čista fula,ali ko ne riskira i ne profitira. (Smijeh)

https://www.youtube.com/watch?v=eLPlCbuJT5c

Tvoje mišljenje o proteklim mjesecima u ZMBT7!

Pa bilo je tu svega,plaća ,smjeha,svađa,prijateljstava,ali kada se sve to sabere,jedno jako divno iskustvo i jedno on najljepših perioda u mom životu.

Šta misliš ko je zaslužio da bude u finalu a nažalost nije?

Mislim da su svi finalisti zaslužili da budemo u finalu,ima tu i jos takmičara koji su po mom mišljenju trebali biti u finalu,ali eto tako je kako je. Mnogo smo se svi trudili i radili i koliko sve to lijepo izgleda na TV-u ili u studiu ,iza toga se krije puno mukotrpnog rada da bi mogli publici predstaviti jedan kvalitetan show.

Ako pobjediš šta je prvo što ćeš uraditi kad se ugase kamere?

Pasti u nesvjest! 😀

10689467_10206535687970487_1334843926119665265_n

 

 

Još nas samo jedan dan dijeli od spektakla zato telefone u ruke i glasajte za promjenu, za budučnosti!

Glasajte za Rialdu Lokvančić na broj 096 820 805!!!