Koalicija pod lupom: Prijavi se i postani nestranački pomsatrač

259

foto natasa

Dosta vam je da sjedite kući i budete žrtva izbornih prevara? Želite aktivno da učestvujete u spriječavanju izborne krađe? Da, vi to možete, jer vam to koalicija Pod lupom omogućava.

Ulična akcija Koalicije ‘Pod lupom’- prijave za nestranačke posmatrače

Koalicija ‘Pod lupom’ vas poziva na uličnu akciju koja će se održati 10. septembra. 2014.  u  11 sati Palama na šetalištu kod TC „Tom“.

Ovom uličnom akcijom Koalicija svim punoljetnim građanima Bosne i Hercegovine nudi mogućnost da se u direktnom kontaktu sa našim članovima upoznaju sa predstojećim nestranačkim posmatranjem Opštih izbora 2014 i da se na postavljenim info štandovima prijave za posmatrača izbornog dana. Svim zainteresovanim građanima biće podijeljeni informativni i promotivni materijali Koalicije ‘Pod lupom’ iz kojih će se moći informisati kako postati posmatrač i zašto je važan građanski angažman na posmatranju izbora.

 Ostale opštine i gradovi

Ulične akcije biće održane u 42 opštine na području cijele Bosne i Hercegovine, a organizovaće ih sedam regionalnih kancelarija Koalicije zajedno sa Glavnom kancelarijom u Sarajevu.

Svrha im je dodatno animiranje građana da se priključe Koaliciji u nestranačkom posmatranju Opštih izbora zakazanih za 12.oktobar ove godine, te prijave uočene nepravilnosti u predizborno vrijeme i na dan izbora. Koalicija planira da okupi nekoliko hiljada nestranačkih posmatrača koji će biti raspoređeni širom zemlje.

Građani se mogu prijaviti za posmatranje izbora sve do 15.septembra, a osim putem uličnih štandova, mogu to uraditi i besplatnim pozivom na broj 080 05 05 05 ili putem web stranice www.podlupom.org