“Današnji pjevači su bahati”, GILE SE KONAČNO OGLASIO O SADIKU HASANOVIĆU: Grand je trebao drugačije reaguje!

2425

“Znao sam da će Aleksandra Prijović postići veliki uspjeh. Uvijek sam joj govorio da će biti druga Ceca” – ističe pjevač

Popularni folker Amar Gile Jašarspahić vredno je radio u proteklih godinu dana na novim pjesmama, a kao i ostale njegove kolege, nastupaće tokom cijele sezone širom regiona.

U razgovoru za Objektiv, Amar se osvrnuo na žiri u „Zvezdama Granda”, na privatni život, kao i razvod, koji mu je teško pao zbog djeteta, prenosimo ostatak intervjua:

Veliki si humanitarac, dobijao si brojne nagrade i pravi si primjer kako zvijezde treba da se ponašaju. Da li misliš da su današnje zvijezde bahate?

– Jesu, kako da ne. Ne samo zvezde nego i ljudi generalno. Kad vidim da se neko poliva šampanjcem, dođe mi da povratim. Toga nije bilo nikad, tako da je ovo katastrofa. Što se tiče humanitarnih akcija, uvijek sam za to i nastaviću da pomažem ljudima.

Dok je bila u „Zadruzi”, rijaliti učesnica Nataša Radan pričala je da si prevario ženu sa njom. Da li ste bili u šemi ili ne?

– U kakvoj šemi, u slikarstvu? (smijeh). Slikala se kod mene u krilu, kao i svaka peta, nigde veze. Znamo svi kakva je ona i šta želi. Preko mene želi samo popularnost, a i Šaka Polumentu je uzimala u usta, a Šako je jedan veliki gospodin, ali eto, nek se bori. Jedan veliki pozdrav za Natašu (smijeh).

Da li si vjerovao da će Aleksandra Prijović postići ovoliki uspjeh?

– Jesam, stvarno. Mi smo baš bliski, uvijek sam joj govorio da će ona biti druga Ceca. Ona od ženskih pjevača ubjedljivo najbolje pjeva i ima hitove i smatram da će još više uspjeti.

Šta misliš o Sadiku Hasanoviću, o kome se digla tolika hajka jer je pjevao Naseru Oriću?

– To je moj veliki drug. Privatno se družimo. Da pričam o tome ne ide, jer ako ga počnem ili braniti ili napadati, znaš kakvi su ljudi. Taj momak nije iskvaren nimalo. On nije to ni znao, njemu je bilo 11-12 godina i znam da nije imao nikakvu lošu namjeru.

Da li misliš da je „Grand produkcija” trebalo da reaguje drugačije?

– Mislim da jeste, jer to je njihov pjevač i njihovo dijete i smatram da su ga dovoljno upoznali tokom takmičenja. Prenaglili su.

(Objektiv.rs)