Ovo smo zajedno napravili ti i ja, u preteškom sam stanju: Ša se rasplakao zbog Tare, pa spomenuo suprugu Ivanu!

299

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša našli su se u garderoberu i smirili strasti, pa porazgovarali o svom odnosu i cjelokupnoj situaciji:

– Ovo s.anje smo napravili ti i ja, ne samo ja. Ti ne razumiješ, kod Ivane je sve, svi računi. Ne možeš meni da se izd.kaš, stalno mene d.kaš, kao da sam ja tebi nešto uradio, u teškom sam stanju, razumi u kojem sam haosu. Jezivo! Imaš 20 godina, ali nisi retardirana. Sve je otišlo u pi.ku materinu. Sad moraš biti razumna! Ja znam koja je moja granica, ne može to da mi radi (Ivana) – objašnjavao joj je Ša.

– Ša, moraš da razumiješ, ako ti je rekla da se skloniš… – poručila mu je Paula.

Malo pre ijtoga Ša nije prestajao da drami nakon svađe sa Tarom Simov, pa se rasplakao u garderoberu, a onda su mu prilazili redom zadrugari i tješili ga:

– Prs’o sam načisto, upropasti mi život i onda me još je.e! Ne mogu više, ne mogu! Ne mogu nikome ni da pričam , ovo ne može da se ispriča – govorio je Ša kroz suze, a onda je Tara naišla.

– Ne možeš meni da se mrštiš i da mi izgovaraš onakve riječi, nije ovo dječija igrica. Ja sam u preteškom stanju, ne možeš da zamisliš koliko se borim. Nisi svjesna da sam ja cijeli svoj život uništio – rekao joj je Ša, pa podivljao, a ona je napustila garderober.

Izvor: Kurir