EKSKLUZIVNO “SVE JE TO LAŽ! MENE NIKO NIJE ISKULIRAO!” Maja progovorila o odnosu sa Janjušem i SVOM OCU

239

Nakon izlaska iz Imaginarijuma, Maju Marinković je dočekala prava drama na samom izlasku, pogotovo kada je u pitanju njen otac Radomir Marinković Taki, ali i razne priče da ju je Janjušević “ispalio” nakon Zadruge.

Ona je specijalno za naš portal “Srbija Danas” otkrila šta se zapravo dešava.

– Sve je to laž! Mene niko nije iskulirao niti ispalio. Normalno se čujemo, on je sada sa ćerkicom, a o njegovoj supruzi neću da govorim, jer je to njegova privatna stvar. Tek ćemo nas dvoje da sednemo i lepo porazgovaramo o svemu. Ja sam iskrena, ja njega stvarno volim i želim da budem sa njim. Razumem ga da je u nezavidnoj situaciji i biću uz njega da mu dam podršku,ipak posle toliko vremena provedenog zajedno, ja njega stvarno volim – rekla je Maja za naš portal “Srbija Danas”.

A kada je reč o njenom tati, ona kaže da je on i dalje ljut.

– Mnogo je ljut na mene. Ne može da se pomiri sa tim, ne znam, videćemo vremenom šta će biti, ali on je meni sve na svetu i on to zna. Šta god ja radila uvek je bio uz mene. Mnogo mi je teško što sam ga razočarala, on to nije zaslužio, jer mi je pružio sve u životu. Videla sam i intervju koji je radio sa vama i srce mi se cepalo kada sam videla da je plakao. Nadam se da će mi oprostiti – rekla je Marinkovićeva.

Kako je izgledao Takijev intervju koji je rasplakao mnoge, na kojem nije mogao da sakrije suze i bes zbog ćerkine veze sa Janjušem, pogledajte u videu ispod teksta.

Srbija Danas