KARLEUŠA ČVRSTO DRŽALA SUKNJU, ALI OVO NIKAKO NIJE HTJELA DA POKAŽE! Paparaco OTKRIO MAC iza kulisa!

134

Najveća zvezda SFRJ tokom svog nastupa napravila je iznenađenje i sa krova Arene se spustila na binu, dok je JK đuskala i nazdravljala belim vinom.

Najveća balkanska zvezda još jednom je dokazala zašto, i posle skoro četiri decenije na estradi, zaslužuje takvu titulu.

Kao i uvek, Lepa Brena je i na dodelu MAC nagrada došla na vreme, potpuno spremna, prošetala je crvenim tepihom, gde je razgovarala s medijima.

Aplauz

Sat vremena kasnije, Brena je iznenadila publiku svojim nesvakidašnjim scenskim nastupom. U beloj pufnastoj haljini sa svetlucavom maskom na glavi spustila se s krova Arene uz ovacije i gromoglasni aplauz.

Na prve taktove pesme „Uđi slobodno“ publika, ali i kolege, ustala je da đuska. Ali pravo iznenađenje tek je usledilo. Brena se u nekoliko sekundi, iza crnog zida, presvukla u belo odelo, a na bini su joj se pridružili igrači koji su na sebi imali crvena srca. Ona je zapevala „Hajde da se volimo“, a na kraju je svoje srce koje je držala u rukama bacila publici. Potom je u istom odelu otpevala i „Duge noge“, ali je stavila šešir na glavu. Onda je nestala sa scene i nakon 20 sekundi pojavila u crvenom kompletu i cipelama u istoj boji i zapevala „Jugoslovenku“.

Malo je reći da su svi prisutni bili oduševljeni njenim transformacijama i načinom na koji je sve to osmišljeno.

JK najveselija

Dok je Brena izvodila performans na sceni, najveselija je bila Jelena Karleuša u bekstejdžu. Igrala je, pevala i nazdravljala belim vinom, pa je zbog toga privlačila pažnju foto-reportera. Kada je takva situacija, uvek se desi nešto nepredviđeno s malom od skandala.

Haljina koju je nosila imala je dubok izrez i dok je đuskala, mogli smo da vidimo njeno međunožje, koje je bilo prekriveno belim gaćicama. Razlog njenog dolaska na MAC bilo je uručenje nagrade za saradnju s Gazda Pajom za pesmu „Lajk“.

Kurir