Maderoterapija i Vacum body oblik masaže u Tuzli !

767

Maderoterapija ili oklagijanje je sve popularnije u svijetu, pa i kod nas. To je oblik masaže koji je razvijen u Kolumbiji a za izvođenje se koriste posebni masažeri napravljeni od prirodnog materijala. Osim što se koristi za uklanjanje celulita, ona je korisna i kod bolova u leđima ali i za detoks organizma.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Maderoterapija je poseban vid anticelulitne masaže koja se izvodi posebno dizajniranim oklagijama. Ona se razlikuje od klasične anticelulitne masaže po tome što se prije dolazi do vidljivih rezultata, posebno na bedrima i unutrašnjem dijelu nogu”, rekla je za portal e-turneja vlasnica salona “NiNa” Nina Mudrov.
Naša sagovornica je rekla kako ovaj tretman nije bolan ukoliko ga rade stručni ljudi, te tada ne dolazi do podliva.
“Tretman traje od 20 do 40 minuta, a za trajne rezultate je potrebno deset tretmana, dok se već nakon četiri vide rezultati. Klijenti trebaju piti dva litra vode dok je tretman u toku”, rekla je Mudrov.

Cijena tretmana je od 25Km, Pored Maderoterapije u nasem salonu takodje radimo Vacuum 65 Body je hladni, biostimulativni i mehanički tretman protiv celulita i sužavanja obima tijela, koji se upotrebljava na cijeloj površini tijela.

Prednost ovoga tretmana u odnosu na druge je što Vacuum 65 Bodydaje brze efekte, koji su vidljivi odmah nakon prvog tretmana!

Nalazimo se u Tuzli u naselju Irac, na adresi Ivana markovica Irca.
Kontakt broj : 061-091-993