Ekskluzivne fotografije Bekamovih iz Crne Gore: Za noćenje sa doručkom na Svetom Stefanu 7.000 €!

248

Viktorija i Dejvid Bekam porodično odmaraju na Svetom Stefanu i uživaju na crnogorskim plažama.

Slavni par zahtijevao je potpunu privatnost i mir. Viktorija se odmara na plaži i u spa-centru. Dejvid sa djecom ide na plivanje i krstarenje jahtom .

– “Bekamovi su stigli u Dubrovnik privatnim avionom, odakle se Viktorija sa djecom uputila u Crnu Goru, a Dejvid je sutradan došao privatnim avionom u Tivat, odakle se uputio na Sveti Stefan. Oni su odsjeli sa djecom u luksuznom hotelu na Svetom Stefanu”, kaže naš izvor.

– Odsjeli su u „Vili 112“, jednom od najluksuznijih apartmana na Svetom Stefanu, gdje su svojevremeno odsjeli i princ Čarls, glumica Sofija Loren, Novak Đoković sa porodicom, glumac Džeremi Ajrons… Riječ je o veoma luksuznom apartmanu, u kojem noćenje sa doručkom košta 7.000 eura! Kao gostima ove vile na raspolaganju su im usluge čuvenog restorana, čiji je vlasnik Robert de Niro. Ovaj restoran je do prošle godine bio smješten u Miločeru, da bi se onda preselio na Sveti Stefan.

Viktorija i Dejvid zahtijevali su potpunu privatnost, te je gotovo nemoguće vidjeti ih negdje bez obezbjeđenja. Dejvid sa djecom ide na plivanje i krstarenje jahtom, ali ih obezbjeđenje uvijek prati.

– Oni ne žele da ih uznemiravaju fanovi, pa su zbog toga pojačali mjere bezbijednosti. Dok odmara na plaži, Viktorija sve vrijeme kačketom krije lice i, kao i uvijek, ozbiljnog je lica – kaže izvor.