OVA UBIJA KAKO PJEVA: Milica Jokić toliko bila dobra da Šaban nije htio da sluša drugu pjesmu

526

Milica Jokić im 15 godina i iz Beograda je. Ova takmičarka je izabrala da prvo otpevala pesmu Nade Topčagić “Požuri ljubavi” i dobila svih pet glasova žirija.

milica-jokic

– Ulepšala si mi dan, iskreno rečeno! Ili imaš dar, ili imaš talenat, ili ga nemaš. Tebi svaka čast! Ja sam toliko srećna što si ovde sa nama, da ne mogu da ti opišem – rekla je Zorica Brunclik.

– Ova devojka fenomenalno peva. Izašla si na binu i kao da pevaš 10, 15 godina. Znači “sašila” si pesmu – rekla je Dara Bubamara.

– Meni je ova takmičarka neka stara škola pevanja i to mi je super – rekla je Aleksandra Radović.

– Čuj “nova škola, stara škola”. Ja u novu nisam išao a staru sam zaboravio. Nemam nijednu zamerku, svaka ti čast. Ja ne bih ni slušao drugu pesmu, nema potrebe – rekao je Šaban Šaulić.




Za svoje drugo predstavljanje, Milica je odabrala pesmu Marije Šerifović “Pametna i luda”.

– Bravo! Najbolja takmičarka do sada, najbolja – kratka je bila Dara Bubamara.

– Ja sam dirnuta i usrećila si me večeras – rekla je Dragana Mirković.

– Rekla sam već da mi je ulepšala dan, a sad bih rekla da je 13. oktobra ima dodatna audicija u Sarajevu, jer je veliko interesovanje kandidata iz Bosne i Hercegovine za ovo takmičenje. Moj kum Šaban i ja ćemo biti u prostorijama Pink Televizije 13. oktobra. Ja ću pevati, videću da li će me primiti – našalila se Zorica Brunclik koja će biti u žiriju na adiciji u Sarajevu.

Ova takmičarka je otopila i srce Aleksandre Radović koja je aplaudirala.

Pogledajte kako je Milica zvučala u drugoj pesmi: