Predstavljamo: Vesna Pezo – “Zalomilo se sinoć”

392

image004

Vesna Pezo hrvatska je folk pjevačica kvalitetnog glasa i zavodljivog stasa. Smatra se začetnicom narodne muzike u Hrvatskoj. Ovog puta odlučila se predstaviti publici i u našoj zemlji i to pjesmom“ Zalomilo se sinoć“. Pjesma je autorsko djelo atraktivne pjevačice, a aranžman je uradio Darko Minčić.

Sa pjesmom „Zalomilo se sinoć “ pjevačica Vesna Pezo napravila je pun pogodak, a to najbolje potvrđuju njeni nastupi u cijeom regionu , kao i po mnogim evropskim metropolama. Inače prije nego što je lansirala ovu pjesmu, Vesna je punila klubove i pravila odličnu atmosferu sa svojim pjesmama: „Kad te jednom poljubi Hrvatica“, „Kod mene ne pali „, Dušu ubijaš polako“,“Žena prosta“ i mnogim drugim. Ništa manje nije bila uspješna ni sa duetskim numerama „Rame uz rame“, sa Sejom Kalačem i „Ljubice“ sa Alenom Islamovićem.

„Zadovoljna sam svojim statusom na estradi, iako znam da uvijek mogu bolje. Svjesna sam svojih kvaliteta i pokazaću svima da moje vrijeme tek dolazi. U ovoj godini, neke stvari biće puno jasnije, kada je moja karijera u pitanju“, kaže atraktivna pjevačica.

https://www.youtube.com/watch?v=SEmiHbsy2LM&sns=fb