17/07/2018 - 00:09


LEPI MIĆA PROZVAO OCA LUNE ĐOGANI USRED EMISIJE: Gospodine Gazmene, kakvo je to ponašanje? Govorim iz prve ruke, SLOBODAN NE ŽELI DA SE RAZVEDE!

 

Kada je čuo Gagija Đoganija kako priča o ljubavi kćerke Lune i pevača Slobe Radanovića, Lepi Mića nije mogao čudu da se načudi.

“Slušam priče da se oni vole… Pa gospodine Gazmene, da li vi znate da je gospodin Slobodan u braku?” upitao je Mića, koji se nije zaustavio tu.

On je siguran da se Kija Kockar i Sloba Radanović još uvijek vole, te da se možda neće razvesti. Kako kaže, on zna da pjevač sve vrijeme odugovlači iz čiste ljubavi, te da zapravo uopšte ne želi da se razvede.

“Slobodan koči razvod. Slobodan i Kija se vole, Slobodan voli Kiju, Kija voli Slobodana. Oni su oboje krivi za svoj brak. Ako budu oboje uradili iskreno pokajanje, brak će uspjeti”, siguran je Mića.

Ovime, podigao je ogromnu prašinu!

“Sve te ljubavi iz ‘Zadruge’ su popucale kao balon. To što želite da čujete, idite kod mame i tate. Da li je moguće da se oni tako ponašaju? U pitanju su stavovi i stvari koje su urađene. Ponašanje Lune i Slobe se ne može braniti. To je sram, stid, bruka i sramota. Slušao sam Luninog oca. Razočarao me je kada se neko javio od naših dragih gledalaca i on pravi cirkus u studiju. To je za kritiku”, istakao je u jutarnjem programu on.

Takođe, Lepi Mića istakao je kako ga životi bivših zadrugara ne interesuju toliko koliko je spreman da brani brak kao instituciju.

 
POVEZANO