11/07/2017 - 01:03


Skandalozno superfinale Pinkovih zvezda: Publika pobijesnila zbog izostanka članova žirija!

 

Publika je bila neprijatno iznenađena u superfinalu “Pinkovih zvezda” jer se niko od dosadašnjih članova žirija nije pojavio, izuzev Maje Nikolić.

Skandali koji su obilježili superfinale “Pinkovih zvezda” nisu uspjeli da pokvare pobjedu Ismaila Delije i Indire Beriše, ali raspoloženje publike u studiju i one kraj malih ekrana, svakako jesu. Svi su bili neprijatno iznenađeni kada se od stare postave članova žirija pojavila samo Maja Nikolić.

Žiri koji je zamijenio Draganu Mirković, Daru Bubamaru, Zoricu Brunclik i Šabana Šaulića činili su: Lea Kiš, Saša Obradović, Saša Vidić, Damir Handanović i Dragana Tripić, koje je publika dočekala uz jasno negodovanje.

Maja Nikolić, koja se pojavila na kraju večeri kako bi proglasila pobjednike, usput je stigla i da napadne koleginicu Draganu Mirković.

“Samo nešto da vam kažem… Gaga je rekla da neće da glasa. Ona je na kruzeru, tamo nema wi-fi, pošto je 1812. godina… Pošto Gaga obično nema, što kaže Dara, onu stvar da kaže svoje mišljenje, mi smo morali da imamo našeg glavnog “Mapet šou” člana žirija, Miroljuba Aranđelovića, koji će morati da da glas umjesto Dragane.”

Pobjednik prema odluci publike je Ismail Delija, dok je pobjednica prema odluci žirija Indira Beriša, koja dobija i pjesmu od produkcije, a osim njih dvoje, ostatak superfinalista činili su: Sara Reljić, Milica Jokić, Zorana Stefanov, Andrijana Radonjić, Bogdan Martinović, Melika Moranjkić,Andrej Dorić i Marko Stolić.

(tracara.com)

 
POVEZANO