29/06/2017 - 23:58


JOŠ JEDNA POBJEDA IDE U MAKEDONIJU: Blagica Dzundzurovska je pobjednica takmičenja Neki Novi Klinci!

 

Pobjednik šoua Neki Novi Klinci je Blagica Dzundzurovska sa preko 22 hiljade glasova! Drugo mjesto u takmičenju pripalo je Melihi Imširović, dok su treće i četvrto mjesto zauzeli Mia Smiljanić i Sava Čiplić.

Nakon što je završeno glasanje svojim glasovima publike koja je večeras iz Srbije, Crne Gore, Makedonije i BiH mogla dvadeset puta da glasa sa jednog broja, odlučeno je da veliku titulu mjesecima traženog pobjednika šoua Neki Novi Klinci u cijelom regionu ponese sjajna Blagica Dzundzurovska .

Nakon deset mjeseci surovih eliminacija i velike završnice takmičenja Neki Novi Klinci u studiju u Granda, postepenim ispadanjima superfinalista i bivše učesnike takmičenja koji su došli da podrže svoje prijatelje i kolege, stigli smo do samog kraja.

Druga sezona uspješno je završena, a Blagica je nesumnjivo dobila najveću nagradu jer je pored brojnih nagrada koje je osvojila titulu prvog pobjednika, te je očekuje i put velike slave! Svim finalistima koji su se večeras sjajno držali želimo puno uspeha, a čestitamo na pobjedi!

e-turneja.com

 
POVEZANO