25/06/2017 - 03:01


ŽELE DA ONA BUDE POBJEDNIK, a cijeli REGION JE HVALI: Indira je večeras imala krila ANĐELA! (VIDEO)

 

Talentovana i preslatka Indira Beriša poslednja je nastupila u prvoj finalnoj emisiji ”Pinkovih zvezda” pesmom Allegro benda ”Imendan”.

Vokalnim sposobnostima i ponašanjem šesnaestogodišnje Beograđanke, koja se najpre takmičila u “Pinkovim zvezdicama”, divi se ceo region, a pohvale stižu i od eminentnih muzičara sa ovih prostora, čije je zahtevne numere izvodila u “Pinkovim zvezdama”. Od njenog pevanja svi su se ježili, mnogi su i plakali, a kakve li će reakcije izazvati u poslednjim emisijama ostaje da vidimo.

Indira je imala mali peh, kada joj je perje koje je uveličavalo njenu interpretaciju upalo u usta, a Milan je potom otkrio da je takmičarka jako bolesna iako to niko nije primetio.

– Indira je jedina takmičarka koju sam ja stavljala na Instagram. Ako se ja pitam – a ne pitam se, Indira je za mene pobednik – rekla je Dara.

– Indira, ti si božanstvena. Nešto što se rađa jedanput. Ona je kroz ovo takmičenje uvek pevala božanstveno, anđeoski – oduševljen je bio Šaban.

– Indira dušo, ti si toliko savršen pevač da imam potrbu da ti kažem svaka čast. Tebi ne treba performans, ti si sve u jednom. Nevažno je sve što se dešava oko tebe jer se čuje ono što izlazi iz tvog grla, a to je savršeno – dodala je Brunclikova.

– Njoj ne treba performans.Ona je anđeo. Glasajte za Indiru jer ona to zaslužuje – kratak je bio Kemiš.

– Svaka čast! Svaka čast za produkciju Pinka na ovakvoj ideji dok si ti u kavezu i uspevaš da ostaneš čedna što i jesi. Ideja je fenomenalna. Jedan od moja tri favorita je Indira – rekla je Maja.

Pink.rs

 
POVEZANO