08/11/2019 - 02:50


Rada napastvovana na ciriškom aerodromu: Ne volim Švajcarce, jer nas Srbe mrze najviše od svih!

 

Rada Manojlović je na proslavi magazina Story progovorila o torturi koju je doživjela od lica koja obavljaju pasošku kontrolu u Švajcarskoj, a jedan od carinika prešao je granicu pristojnosti i napastvovao je pjevačicu.

Naime, pjevačica je prije nekoliko dana doživela ogromnu neprijatnost kada je zadržana sat i po vremena na ciriškom aerodromu, nakon čega je deportovana u Srbiju.

– Imala sam vizu, sve plaćeno i odštampano, plaćen je i porez za moj nastup, a nisu me pustili zato što nemam radnu vizu u pasošu – rekla je Manojlovićeva nakon incidenta, a na proslavi magazina Story otkrila je detalje o neprijatnosti kojoj je bila izložena od lica koja su zaposlena na pasoškoj kontroli u Švajcarskoj, gdje je carinik prešao granicu ukusnog i pristojnog, te je bukvalno napastvovao popularnu pjevačicu.

– Samo da me više ne hapse! Inače ne volim Švajcarce, ne mogu na pasoškoj kontroli, bukvalno, one tamo da gledam. Nas Srbe mrze najviše od svih, pogotovu kada smo im dati na milost i nemilost – priča pjevačica i dodaje kako za sve neprijatnosti koje je doživjela ima svjedoka.

– Nije mi u tom trenutku bilo jasno šta ima ko mene da dira. Šta ima da me pipka? Dozvolio je sebi previše. Dogodio se užas! Imala sam čak i svjedoka, neću da kažem ko je u pitanju, ali on će posvjedočiti da je carinik prešao granicu – ispričala je Rada za Srpski telegraf.

 
POVEZANO