16/08/2019 - 00:39


NADEŽDA DOŠLA POD LIJEKOVIMA U EMISIJU SA MAJKOM POD RUKU, GRCA U SUZAMA I DRHTI JOJ GLAS: Više neću imati NIKOGA u životu!

 

Nadežda je vidno potresena došla u emisiju u pratnji svoje majke Slavice, a sve vreme je plakala.

Prvo je počela da priča Nadeždina majka, koja je svom mužu tek uveče saopštila šta se desilo.

“Ja sam u horor filmu, ne mogu da verujem da jo se to desilo ponovo. Nisam smela da kažem mužu jer znam kako će da reaguje. Stigla sam u Beograd kasnije, jer su me ubedili njeni drugarica i drug. Nadežda se plašila da će doći do incidenta, a ja mu ništa ne bih uradila, za to postoje nadležni organi. Ovo mi je kao ružan san”, rekla je Slavica ,a Nadeda nastavila priču.

“Izvinite što mi drhti glas, pod lekovima sam. Nisam došla da pravim reklamu, ne znam, desilo se da smo popili, smetalo mi je što je flertovao, šta se desilo u njegovoj glavi. U mom stanu ne postoji staklena flaša, već čaša koja se obila o zid, on ju je polupao. Tukao me i govorio da sam na..omančina i da treba da se lečim, a ništa mu nisam uradila. Stan mi je katastrofa, još uvek sam zbunjena, ali ne želim više nikada očima da ga vidim, da mu ide sve, da bude najsrećniji, a najviše ih volela da ga sretnem sa njegovim ženskim detetom. On je meni govorio da je tu neku devojku poljubio u nos, čelo… Ima još dosta stvari o kojima neću da pričam, a vezane su za njegov život. Hvala svim mojim kolegama i MUP koji je reagovao iste sekunde i timu humanista, čiji sam član. Hvala i Tominoj mami, koja se vidno potresla zbog mog stanja i koja je divna žena, a poručujem joj da se ne sekira. Osećam se kao kuče, poniženo, jadno, bedno i odvratno, osećam se kao ker, džumara pored kojeg prođes i šutneš ga”, rekla je Biljićeva u “Narod pita” i dodala:

“Koliko god da sam ljubomorna, nisam zaslužila ovakve povrede. U životu više neću imati nikoga. Imao je problem sa tim da on bude muško, a ja žensko. Bravo, Tomo Paniću, ispao si muško. U životu mi se ovo nije desilo, nikada neću moći ovo zaboraviti. Nije mi palo na pamet da će se ovo desiti, mislila sam da ćemo se svađati. Govorila sam: “Ljubavi, u pravu si”, a on je galamio.”

“Bacao me po podu, krevetu, nisam mogla da pobegnem. Ne mogu da verujem da je to čovek o kom sam pričala sinoć. Izgleda da je u meni problem, biram pogrešne muškarce. Ja ovo nisam očekivala”, izjavila je pevačica u suzama.

.

.

.

.

.

 
POVEZANO