Otkrivena još jedna velika tajna Zerine Hećo! Iz braka sa ovim čovjekom je dobila kćerku: Htio da joj oduzme malu Saru, podnio prijavu protiv nje!

195

Zerina Hećo neutješna je otkako je Aleksandra Subotić objelodanila pred zadrugarima i milionskim auditorijumom da je bosanska starleta bila s*lovana.

Poslije burne svađe i muka, otrčala je u izolaciju i vrištala na sav glas, a bivši dečko Bane Čolak uporno je pokušavao da je smiri.

Međutim, nesretnoj ženi u nekoliko trenutaka raspao se čitav svijet, a to je toliko teško podnijela da se njena majka Sanela van rijalitija potresla do te mjere da je završila u bolnici. Ona je zatim i priznala šta se dogodilo, zabrinuta kako će njena kćerka nastaviti dalje.

Ipak, Zerina je jednu osobu iz svog života uvijek s ponosom isticala i radovala joj se, a to je njena kćerka Sara koju je dobila u braku sa Rusmirom Hećom. Rusmir javnosti nije bio poznat sve do trenutka kada je podnio prijavu protiv Zerine zbog nedoličnog ponašanja u drugom rijalitiju, pa od Centra za socijalni rad zatražio da se njemu dodijeli starateljstvo nad djevojčicom.

“Išla sam u Sarajevo, u socijalnu službu i na sud. Zasad je sve u redu, djiete ostaje kod mene. Svoju kćerku ne dam nikome”, rekla je tada Zerina.